Hieronder staan een paar van mijn recente projecten en bezigheden waar ik trots op ben

Hogeschool Rotterdam

Sinds ik 12 jaar oud ben is het bouwen van websites een bezigheid van mij. Om elke keer weer wat bij te leren probeer ik me vaak te verdiepen in nieuwe technieken. Dit keer heb ik mij verdiept in het framework React.

Lees verder
Joomla!

Op 1 en 2 april 2017 vonden de jaarlijkse Joomla! Dagen plaats. Voor mij was het dit jaar de 3e keer dat ik aanwezig was bij op de Joomla! Dagen. Dit jaar heb ik ook voor het eerst bijgedragen door twee presentaties te verzorgen.

Lees verder
Hogeschool Rotterdam

Als student informatica is het de bedoeling dat je tijdens je studie met zoveel mogelijk onderwerpen in aanraking komt. Algemeen bekend is dat het hebben van een website en/of webshop een must is tegenwoordig. In opdracht van Hogeschool Rotterdam heb ik samen met 3 medestudenten een webshop gebouwd.

Lees verder
Hogeschool Rotterdam

In opdracht van de Hogeschool Rotterdam heb ik samen met 3 medestudenten een Android Applicatie gemaakt. Deze applicatie toont zogenoemde 'Fietstrommels' in Rotterdam en statistieken over fietsendiefstal.

Lees verder
Hogeschool Rotterdam

Dit was de hoofdvraag die we wilden beantwoorden met een data visualisatie applicatie in opdracht van de hogeschool Rotterdam. Samen met drie mede studenten moest er een applicatie gemaakt worden die data van verschillende bronnen kon analyseren.

Lees verder
Hogeschool Rotterdam

In opdracht van de Hogeschool Rotterdam moest ik samen met 3 mede studenten een bordspel namaken met behulp van de programmeertaal Python. De uitdaging: De spelregels en speelwijze mochten niet veranderen.

Lees verder